Nova industrijska zona u Bariču

Bez autora
Jul 17 2012

Na parceli Holdinga “Prva iskra” Barič u restrukturiranju danas je počelo raščišćavanje terena i priprema zemljišta za izgradnju industrijske zone. Lokacija za industrijsku zonu nalazi se neposredno pored magistralnog puta M19 Beograd–Obrenovac i na samo 14 kilometara od budućeg Koridora 10. Sama parcela je vrlo pristupačna i do nje vodi sabraćajnica širine 12 metara sa trotoarom. Takođe, postoji i manipulativni prostor za pristup kamiona i teške mehanizacije. Radovi na pripremi terena biće gotovi za deset dana. Ova lokacija će biti ponuđena domaćim i stranim investitorima i to je mogućnost da se zaposle građani sa teritorije opštine Obrenovac. Buduća industrijska zona je potpuno infrastrukturno opremljena, postoje priključci za gas i električnu energiju, tako da je, uz tehničku vodu, kanalizaciju i obalu Save, koja je uz ovu parcelu, ovo najatraktivnija lokacija u Beogradu.

Nova industrijska zona u BaričuNa parceli Holdinga “Prva iskra” Barič u restrukturiranju danas je počelo raščišćavanje terena i priprema zemljišta za izgradnju industrijske zone.

Lokacija za industrijsku zonu nalazi se neposredno pored magistralnog puta M19 Beograd–Obrenovac i na samo 14 kilometara od budućeg Koridora 10. Sama parcela je vrlo pristupačna i do nje vodi sabraćajnica širine 12 metara sa trotoarom. Takođe, postoji i manipulativni prostor za pristup kamiona i teške mehanizacije.

Radovi na pripremi terena biće gotovi za deset dana. Ova lokacija će biti ponuđena domaćim i stranim investitorima i to je mogućnost da se zaposle građani sa teritorije opštine Obrenovac. Buduća industrijska zona je potpuno infrastrukturno opremljena, postoje priključci za gas i električnu energiju, tako da je, uz tehničku vodu, kanalizaciju i obalu Save, koja je uz ovu parcelu, ovo najatraktivnija lokacija u Beogradu.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković je naglasio da je ovo sjajna prilika da se na tom prostoru zaposle mladi ljudi sa teritorije opštine, kao i oni koji su ostali bez posla u “Prvoj iskri” u Bariču.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik